En dosis oktan mod corona – 17. marts

Foto: Boxengasse

Coronavirussen har kastet Danmark ud i en hidtil uset situation, som alvorlig for både folkesundheden og vores økonomi. Mange er allerede sendt hjem fra deres arbejdspladser, og mange flere må forventes i løbet af de kommende uger at være henvist til midlertidig arbejdsløshed og uvished om fremtiden.

Motorsporten er også hårdt ramt med aflysninger på stribe. Indtil videre er vi ikke hårdt ramt i Danmark, men det er ikke usandsynligt at flere store motorsportsarrangementer må aflyses i den kommende tid.

Vi har på Boxengasse sat os for at bidrage med hvad vi kan i denne tid. Derfor vil vi i den kommende tid bringe en daglig artikel med links til timevis af indhold i form af videoklip, miniserier, magasiner, websites og andet, som kan bruges til at fordrive noget af ventetiden.

OBS: Har du selv tips til godt (og gratis) tidsfordriv til oktanhungrende motorsportsfans? Smid en kommentar i feltet under artiklen, så kan det være at dit tip kommer med én af de kommende dage.

Mighty Car Mods


Hvis du er på jagt efter en del timers god, højoktan underholdning krydret med teknisk indsigt, så skal du ikke søge længere end til Mighty Car Mods. Martin Mulholland og Blair Joscelyne alias Marty og Moog har gennem godt og vel et årti med programmet fået det til at vokse til enorme standarder. Ikke kun hvad angår bilerne, men så sandelig også på produktionssiden er Mighty Car Mods så rigeligt af TV-kvalitet.

Duoen mødte i øvrigt hinanden gennem musikken, og den dag i dag er alt musik i et afsnit af Mighty Car Mods produceret af netop de to.

Hvor skal jeg så begynde i godt ti års Youtube, spørger du måske. Her er mit fif, for Mighty Car Mods har ad tre omgange lavet hele dokumentarfilm, hvor turen går til et bil-land, som vi her på Boxengasse sætter stor pris på: Japan. Et unikt kig ind i japansk motorsports- og tunerkultur – og noget, som du ganske roligt kan knappe en kølig op til. Det er undervejs blevet til to omgange af Turbos and Temples samt Kei to the City.

Turbos and Temples (2011)

Turbos and Temples 2 (2018)

Kei to the City (2014)

Marty og Moog har over årene også bygget en alenlang række af projekter. Det er alt fra gutternes egne tunerbiler til udfordringer og meget andet. Du kan finde det hele lige her – der skulle gerne være lidt for enhver smag, for over årene har de bygget alt fra tyske til japanske biler såvel som enkelte australske projekter undervejs.

Mighty Car Mods’ channel på Youtube

Anden underholdning:

Skal du have gang i din telefon eller tablet, så er her et andet gratis bud på en tidsrøver. #Drive er et sjovt tegneseriespil, som er særdeles retro. Spillet udspringer af 70’ernes og 80’ernes actionfilm – vælg en bil og et sted – og kør!

Der er indtil videre 36 forskellige biler og fire lokationer – og folkene bag udvikler fortsat videre. #Drive findes til både iOS og Android.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: