Fortvivl ej – der er ræs i dag!

After breaking records for esports racing live streaming last Sunday, Torque Esports Corp.’s The Race All-Star Esports Battle returns this week with the world’s greatest sim racers taking on leading drivers from Formula 1, IndyCar, Formula E and more (PRNewsfoto/Torque Esports Corp.)
Foto: The Race

I anledning af sidste uges aflysning af det australske F1 Grand Prix var The Race hurtigt på plads med et alternativ i simracing, som trak en stibe topkørere fra ikke bare F1, men et væld af forskellige serier til.

Så forskellige kørere som Max Verstappen, Neel Jani, Felix Rosenqvist, Antonio Felix da Costa og Simon Pagenaud var alle til start i den første udgave – og senere i dag, lørdag, er det tid til en ny og større udgave.

Flere kørere er kommet til, og i alt 36 er til start, når det klokken 18 går løs hos The Race. Danmark er også repræsenteret på gridden, for Nicki Thiim er på plads og klar til at tage kampen op i et felt, hvor en hel stribe kolleger og konkurrenter fra FIA WEC også tuner ind. The Race All Star ESports Battle køres i RFactor 2 og lørdagens bane er Indianapolis Road Course. Samlet er der 10.000 dollars på højkant i præmier.

https://www.facebook.com/nickithiim/posts/1343151265891558

Du kan se det hele live her fra klokken 18.00:


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: