Boxengasses Le Mans-guide: Hør os i ny podcast!

Foto: FIA WEC

Le Mans-ugen er i gang – omend vi får en anderledes én af slagsen. Det betyder dog ikke, at det ikke er tid til den samlede guide til, hvordan du følger verdens største motorløb på tættest mulige hold i weekenden.

Undertegnede havde fornøjelsen af at blive inviteret med i Formel 1-podcasten Næste Gear, som i anledning af Le Mans har lavet et specialafsnit om netop den franske klassiker. Det kom der en god snak ud af – du kan lytte med her!

 

 

Få overblikket

Andy Blackmore Designs Spotter Guide 2020 er landet. Grafik: Andy Blackmore Design

Den årlige Spotter Guide fra Andy Blackmore Design er i Boxengasses optik et helt essentielt værk at have liggende på bordet, når det går løs til Le Mans. Blackmore har igen i år begået en fantastisk oversigt, som du helt gratis kan fange her:

https://spotterguides.com/wp-content/uploads/2020/09/20_LM24_V1.pdf


TV Guiden

Årets dækning af Le Mans kan på dansk fanges hos TV2 og Eurosport Danmark. Grundet coronavirussens flytning af andre sportsarrangementer, og herunder Tour de France, er TV2 imidlertid havnet i den udfordring, at man rent juridisk ikke kan få lov at sende Le Mans andre steder end på hovedkanalen.

Det betyder, at TV2 først for alvor går på lørdag aften klokken 21.00 og fortsætter til mål søndag eftermiddag.

Eurosport er til gengæld med fra torsdag.

Den første træning er ikke i TV noget sted, og kan kun følges på Radio Le Mans, mens torsdagens anden frie træning, kvalifikationen og den 3. frie træning fra 20.00 til midnat kan følges på Eurosport 1 fra 14 til 18, og FP3 på Eurosport 2 fra 20.00 til midnat.

Lørdag dækker Eurosport Le Mans hele dagen.

Sendingen starter med warmup fra 10.30 og man kan desuden følge Malthe Jakobsen i Road to Le Mans race 2 fra 11.00 på Eurosport 1, ligesom hele løbet sendes fra flag til flag på Eurosport 1.

Komplet tidsplan fra ACO:
https://www.24h-lemans.com/en/program

Livetiming

http://fiawec.alkamelsystems.com/

På TV og radio

Løbet kan desuden fanges på FIA WEC’s app og i lyd via Radio Le Mans, som dækker samtlige sessioner fra torsdag til søndag:

www.radiolemans.com

www.fiawec.com

Boxengasses optakter

I anledning af Le Mans har vi lavet optaktsinterviews med danskerne i årets løb – der er flere på vej, og her kan du læse dem, vi hidtil har bragt:

Le Mans-optakt: Debuten venter for Nicklas Nielsen

Le Mans-optakt: Vigtige uger venter for Michael Christensen

Jan Magnussen: – Det var sidste udkald

 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: