Det lå vist helt fast, at årets Le Mans i kraft af udskydelsen fra denne uge til afvikling i august, ikke ville blive helt som normalen. Og det bliver da også uden de velkendte +250.000 gæster på lægterne, når det går løs i august, men i modsætning til sidste års løb for helt lukkede døre, så arbejder ACO stenhårdt på at få en løsning klar. Og den løsning tegner til at få det magiske tal 50.000.

Eller rettere 20% af den normale kapacitet. En del af konceptet bliver det nye sundhedspas i Frankrig, som er en del af adgangskravet, og derudover kører testdagen igen i år for lukkede døre.

Annonce:

Banen åbner onsdag den 18. august for offentligheden til de første træninger, og billetsalget hos ACO starter den 17. juni for ACO-medlemmer, mens det generelle billetsalg kører fra den 21. juni.

https://fb.watch/61YHWy8-bL/

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar