186 kørere klar til Le Mans: Opdateret kørerliste ude nu

Foto: FIA WEC

Feltet til det 90. Le Mans i rækken tager for alvor form, og vanen tro har ACO i dag udgivet den seneste opdatering af den 186 navne lange liste af kørere, som er klar til årets udgave. Listen rummer et par opdateringer, men fast ligger det allerede nu, at der er en dansk rekorddeltagelse på vej. Hele 11 danske kørere er til start i årets udgave takket være den seneste annoncering fra spanske CD Sport, som har Michael Jensen med i LMP2 Pro-Am.

Udover Michael Jensen er de ti øvrige danske kørere til start Oliver Rasmussen (#28 Jota Sport, LMP2), Nicklas Nielsen (#83 AF Corse, LMP2 Pro/Am), David Heinemeier Hansson (#43 Inter Europol Competition, LMP2), og i GTE Pro Michael Christensen (#92 Porsche 911 RSR), mens GTE Am bliver det helt store slag, hvad danske navne i bilerne angår.

Her finder vi Marco Sørensen (#33 TF Sport Aston Martin Vantage), Mikkel O. Pedersen (#46 Team Project1 Porsche), Mikkel Jensen og Frederik Schandorff (#57 Kessel Racing/Car Guy Ferrari 488 GTE Evo), Michelle Gatting og Iron Dames (#85 Iron Dames Ferrari 488 GTE Evo) og Nicki Thiim hos Northwest AMR (#98 Aston Martin Vantage).

De danske biler er uændrede med den seneste opdatering, men der er sket lidt hos en stribe teams. DKR Engineering har sat holdet og tilføjet Alexandre Cougnaud til lineuppet, der allerede tæller Laurents Hörr og Jean Glorieux. Algarve Pro Racing stiller med Sophia Flörsch, John Falb og Williams F1-reserven Jack Aitken.

Inception Racing, som Frederik Schandorff vanligvis repræsenterer i IMSA, er på plads i en Ferrari 488 GTE Evo med Alexander West, Marvin Klein og franske Come Ledogar. Ligeledes med Ferrari har AF Corse sat holdet i deres #61 med Vincent Abril, Louis Prette og Conrad Grunewald, mens listens sidste Ferrari-nyhed er fra engelske JMW Motorsport, som stiller med Renger van der Zande, Mark Kvamme og Jason Hart.


Endelig er der opdateringer på de to amerikanske Porsche-teams, Weathertech Racing og Hardpoint Motorsport. Førstnævnte stiller et stærkt lineup med 2018-vinderen af GTE Am, Julien Andlauer, som deler med Cooper MacNeil og Gianluca Giraudi, mens Hardpoint Motorsport debuterer på Le Mans med teamejer Rob Feriol, Katherine Legge og Adrien de Leener.

Se hele listen her!

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: