Acura klar med første teaser af ny LMDh-prototype

Foto: Grafik: Acura

Acura er blandt producenterne, som er klar til IMSA’s nye 2023-svar på FIA WEC’s hypercars, når den nye GTP-klasse får sin premiere på Daytona næste år. Og meget passende her i optakten til Le Mans har Acura sluppet de første teasers af den nye ARX-06. I næste uge ventes der også at komme nyt fra BMW og Cadillac – og her på redaktionen er vi sikre på, at de heller ikke er alene om det. Mere om det når ugen går i gang i det franske.

Acura Teases New ARX-06 Prototype

Acuras ARX-06 er Acuras sjette prototypegeneration og fortsætter som sådan 30 års traditioner i USA, hvor Acura lavede den første prototype til nordamerikansk sportsvognsracing. Den nye bil er et samarbejde mellem Acura og Honda Racing North America, og bliver med chassis fra franske Oreca.

På samarbejdsfronten fortsætter Acura også samspillet med Wayne Taylor Racing og Meyer Shank Racing ind i IMSA’s hybridæra fra 2023 – teams, der blandt andet har ført mærket til mesterskaberne for poducenter, kørere og teams i 2019/2020 samt til sejre på Daytona i 2021 og 2022.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: