Kasper H. Jensen: – Det var f….. crazy!

received_1422729021578666
Foto: Mikkel Wangaa/GMB Motorsport, JEP/RTLM & Niklas Majgaard/Boxengasse

Danske GMB Motorsport tog her til middag en stor skalp, da det danske Honda-team sikrede sejren i weekendens andet af to løb i Road to Le Mans.

Road to Le Mans er en del af Michelin Le Mans Cup, hvor det danske team er med i kampen om billetter til næste års Le Mans – og med sejren skriver Kasper H. Jensen og Kristian Poulsen en ny og solid pointhøst til tabellen. At ende øverst på podiet på Le Mans i sin første løbsweekend er unægteligt specielt, slår Kasper H. Jensen fast:

– Det var fandeme et crazy løb. Vi blev hjulpet lidt af den sidste safetycar, for vi har hele ugen kæmpet med topfarten, fordi vores biler blev ramt på Balance of Performance. Jeg lå og kæmpede med WRT’s Audi til sidst, og den kørte bare sindssygt hurtigt på langsiderne, men jeg fik forsvaret mig. Sikke en oplevelse, forklarer han til Boxengasse.

GMB-duoen tog weekendens første podie torsdag aften, hvor det blev en tredjeplads i race 1. Foto: JEP/RTLM

Sejren kom i hus efter et nyt, vildt ridt i løbets slutning. Alt blev igen afgjort på sidste omgang:

– Jeg ved ikke, om jeg fik scoret mig et par uvenner i feltet af at køre defensivt, men i den der situation er man vist bare nødt til at køre lidt.. Friskt. Det er kæmpestort det her. At køre på Le Mans har altid været en drøm, men derfra og så til at ende derude og rent faktisk få vist, at vi også kunne være med i spidsen – det er altså en vild oplevelse, siger han.


Husk, at du får alt om årets Le Mans her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret! 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: