Alpine har sat holdet til FIA WEC

bad39ef77cecd3ba0a0ea3bcde97866b-l.jpg
Foto: Alpine

Der er fuld gang i præsentationerne rundt omkring i verden, og i dag kunne Alpine i Enstone ikke blot løfte sløret for årets F1-racer, A524, men også for farverne til mærkets A424, der om under en måned får premiere i FIA WEC.

2024 bliver Alpines første sæson i Hypercars som fabriksteam, og det bliver med Ferdinand Habsburg, Paul-Loup Chatin og Charles Milesi i #35, mens Mick Schumacher deler #36 med Nicolas Lapierre og Matthieu Vaxiviere. Derudover kunne Alpine i dag også præsentere, at de har hentet Jules Gounon som reservekører.

Sideløbende med programmet i WEC er Mick Schumacher i øvrigt reserve for Mercedes AMG i F1, og skulle Mercedes få brug for tyskeren, så har dét program prioritet over sportscars.

Sideløbende kunne Alpine også præsentere årets F1-racer, som Esteban Ocon og Pierre Gasly har alletiders længste F1-kalender i vente i. 24 løb venter på årets kalender for den franske duo. Præsentationen betyder også, at Alpine går en sæson i møde som kun det andet mærke, der er at finde i F1 og i topklassen i sportscars på samme tid.

Du kan se eller gense præsentationen fra Enstone her:


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: