Aston Martin skriver ny flerårig aftale med Nicki Thiim

Nürburgring Langstrecken-Serie 2023, 63. ADAC ACAS Cup (2023-09-09): #24 - Nicki Thiim (Dörr Motorsport) - Aston Martin Vantage GT3 (SP9 Pro). Foto: Jan Brucke/VLN
Foto: VLN/Aston Martin Racing

Det er ikke engang en uge siden Aston Martin satte gang i præsentationerne af 2024-planerne, der med ny GT3-racer og et stort program på tværs af mange serier naturligvis kræver en del kørere. Marco Sørensen blev her præsenteret på en ny, flerårig aftale – og nu gør Nicki Thiim det samme.

Nyheden er derfor i høj grad også, at Aston Martin kommer til at køre med et udvidet lineup af kørere. Foruden Sørensen og Thiim, så fortsætter Jonny Adam, Ross Gunn og Valentin Hasse Clot også som fabrikskørere. Derudover fortsætter Darren Turner til sin nu tyvende (!!!) sæson med Aston Martin Racing.

Foto: Aston Martin/ Nick Dungan / Drew Gibson Photography

De nye navne er den forsvarende N24-vinder David Pittard, GT World Challenge Europe Sprint Cup-mester Mattia Drudi samt Henrique Chaves, mens Charlie Eastwood har sagt farvel til Aston Martin og er blevet ny fabrikskører hos Corvette.

Det var navnene – men ét vigtigt område mangler endnu, og det er at få placeret, hvem der kører hvor i 2024. Dette følger snarest, meddeler Aston Martin Racing videre.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: