Ford klar med ni mand stort lineup til sportscar-comeback

Foto: Ford

Kørerkabalen er ved at tage form til næste sæsons FIA WEC og øvrige GT3-programmer i IMSA og GT World Challenge. Blandt de nye mærker, der dækker hele kalenderen, er Ford, som gør comeback til sportscars med den nye Mustang GT3 – og et nu ni kørere stort lineup.

Allerede på plads var Joey Hand, Dirk Müller, Harry Tincknell og Mike Rockenfeller, men nu er der fem navne til, som kommer ind fra forskellige andre mærker. Set her fra Skandinavien er det mest opsigtsvækkende nok norske Dennis Olsen, som skifter til Ford efter mange års nært samarbejde med Porsche. I øvrigt i lighed med Ben Barker.

Foruden nordmanden får Ford også fornøjelsen af Ben Barker, Chris Mies, Frédéric Vervisch og Andy Priaulx.

Det er værd at bemærke, at der er et par gengangere fra Fords seneste engagement i GT-racing med det Chip Ganassi-drevne Ford GT-projekt i 10’erne. Andy Priaulx, Joey Hand, Harry Tincknell og Dirk Müller var således alle en del af det gamle projekt og er nu tilbage hos Ford.

Næste måned på Daytona får bilen sin løbsdebut, og her er det Mies, Tincknell og Rockenfeller i den ene bil, mens Vervisch deler med Hand og Muller i den anden.


Programmerne for Olsen og Priaulx er endnu ikke på plads, ligesom Ben Barker aktuelt er den eneste, der er præsenteret i FIA WEC for Proton Competition med den nye Mustang.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: