Iron Dames og Iron Lynx har lineuppet klar til WEC

Foto: Iron Lynx/Lamborghini

Med et ternet flag på Daytona og nedtællingen til sæsonpremieren i FIA WEC i fuld gang er det også nærliggende, at de sidste hold får opstillingerne på plads. Iron Dames og Iron Lynx er blandt de hold – og mens det efterhånden i nogen tid har været kendt, at Michelle Gatting var udset til en ny sæson i WEC, så har italienerne holdt igen med at få de sidste to navne placeret.

Det bliver med lidt udskiftning i år – dels er det teamets første år under Lamborghinis farver i WEC-sammenhæng, og samtidigt er Rahel Frey skiftet ud til fordel for Doriane Pin, mens belgiske Sarah Bovy fortsætter sammen med Michelle Gatting.

I Iron Lynx-lejren bliver årets lineup på #60 også et par faste Lamborghini-navne i form af Matteo Cressoni og Franck Perera, der slutter sig til teamets medejer, Claudio Schiavoni. Det bliver samtidigt WEC-debut for Perera, der primært har slået sine folder i USA med teamet og således har kørt både Daytona, Sebring og Petit Le Mans med holdet før.

Iron Lynx stiller i år med Matteo Cressoni, Franck Perera og Claudio Schiavoni. Foto: Iron Lynx

Teamchef Andrea Piccini siger:

– Det er super spændende at kunne præsentere vores lineup til LMGT3-klassen i FIA WEC. Vi har allerede kørt med Franck i USA, så jeg er meget tilfreds med at kunne byde ham velkommen til den globale scene med den her aftale. Hos Iron Dames har Doriane været inde i en helt exceptionel udvikling over de seneste par sæsoner, og nu har vi hende med os i WEC. Hun er et utroligt talent og vil passe perfekt til de styrker, som Sarah og Michelle har – et samarbejde, jeg forventer mig meget af.


Der er premiere på FIA WEC den 2. marts.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: