Nicklas Nielsen forlænger med Ferrari

Foto: Ferrari

Ferrari har her til eftermiddag annonceret, at man har forlænget kontrakten med Nicklas Nielsen, som også næste år fortsætter i mærkets Hypercar-program. Nicklas Nielsen har efterhånden nogle år på CV’et under Ferrari, og har i år været i aktion på tværs af Hypercars og GT-racing i form af både GT3 og GTE i henholdsvis GT World Challenge og ELMS.

I WEC blev det til samlet bronze efter en sæson med fire podier og to pole positions – resultater, der har skabt tilfredshed hele vejen rundt. Ferraris chef for Endurance e Corse Clienti, Antonello Coletta, siger i dagens offentliggørelse af kontraktforlængelsen, at:

– Nicklas er en hurtig, ung kører, som er vokset op i Ferrari-familien. Han startede med sejr i Ferrari Challenge og har siden vundet en international titel hvert år frem til 2022 og endte i år med bronzen i FIA WEC. Vi er stolte af at kunne forlænge hans aftale.

Nicklas Nielsen tilføjer selv:

– Jeg er meget glad for at have kontraktforlængelsen på plads. Vi har haft fantastiske sæsoner sammen, og i år med Hypercar har været noget helt særligt. Jeg ser frem til at udvikle endnu mere på 499P frem mod næste sæson.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: