Foredrag: Danske F1-drømme

Længe inden Kevin Magnussen fik sin drømmedebut i motorsportens topklasse har danske racerkørere forsøgt at nå til tops i sporten. Carsten Frimodt tager os tilbage til 1970’ernes motorsportsverden, hvor Jac Nellemann, Tom Belsø og Thorkild Thyrring var Danmarks bedste bud på motorsportens stjerneatleter.

Foredraget tager os helt tilbage til de første spæde omgange på racerbanerne for de tre danske racerspirer i en tid hvor sex var sikkert og hvor racerløb var livsfarligt. Én af kørerne endte med at køre Formel 1, mens en anden præsterede en livslang karriere i motorsportens navn.

Undervejs i sin research har Carsten Frimodt fået adgang til en lang række billedarkiver, og der vil være masser af flotte billeder fra 1970’ernes motorsport undervejs i foredraget.

Danske F1-drømme er en unik mulighed for en aften med fascinerende historier fra en svunden tid.

Se mere om foredraget og køb billet her:


Det siger andre om Carsten Frimodts foredrag:

– Man er slet ikke i tvivl om hvor meget motorsporten og racerløb har betydet for ham. Det er en fornøjelse at få indblik i alle hans oplevelser og samtidig inddrager han publikum i foredraget

– Foredragene bærer præg af, at emnerne interesserer ham, og det er en væsentlig forudsætning for at foredragene også interesserer tilhørerne. Han er velforberedt og har svar på de spørgsmål, der bliver stillet. Han har et meget stort billedmateriale til rådighed, som understøtter fortællingen fortrinligt. 


Praktiske informationer

Der vil være mulighed for køb af drikkevarer inden foredraget.

Annonce: