Ifølge en stribe italienske medier er Alessandro Zanardi blevet fløjet på hospitalet, efter han tidligere i dag, fredag, var indblandet i et trafikuheld på cykel.

Zanardi, der efter sit store crash i CART på Lausitzring i 2001 mistede begge ben og siden blandt andet blev tredobbelt guldvinder til PL i håndcykling, var netop med i et cykelløb i italienske Pienza, da han blev ramt af et stort køretøj.

Annonce:

Ifølge den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport bliver Zanardi i øjeblikket behandlet for sine skader på et hospital i Siena.

Zanardi gjorde efter sit uheld i 2001 comeback og har kørt blandt andet WTCC og DTM med BMW, ligesom han de seneste to år har kørt Daytona 24h.

Fra Boxengasse skal der lyde et stort ønske og håb om alt det bedste for Zanardi.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply