De altødelæggende skovbrande, som hærger i Australien og særligt delstaten New South Wales i øjeblikket, får ingen indflydelse på afviklingen af årets Bathurst 12h, som køres i slutningen af denne måned, den 30. januar til 2. februar.

Det slår arrangørerne fast i en pressemeddelelse, hvor holdet bag løbet samtidig løfter sløret for, at man vil bruge løbet til at samle penge ind til de, der er blevet berørt af brandene i de forgangne måneder.

Annonce:

– Liqui-Moly Bathurst 12h’s arrangører kan bekræfte, at de katastrofale brande i New South Wales for nuværende ikke får nogen indflydelse på løbet.

I pressemeddelelsen skriver Bathurst 12h endvidere:

– Et stort antal af vores internationale deltagere har henvendt sig og spurgt, om der er måder, de kan hjælpe de ramte på. Vi som arrangører arbejder tæt sammen med vores partner i indsamlingen samt nære sponsorer om at lave en koordineret indsamling til de ramte. Nærmere informationer følger snarest.

Bathurst 12h er i øvrigt ikke det første løb, som skovbrandene har skabt spørgsmålstegn ved. Tilbage i november blev WRC Australia helt aflyst på grund af brandene, og siden er det som bekendt ikke blevet mindre omfattende.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply