Det seneste mesterskab i rækken med en revideret kalender som følge af coronakrisen, er British GT. Udspillet i det britiske er et mesterskab, som ser ud til at kunne byde på ni løb fordelt på seks løbsweekender.

Fire løb er blevet udsat som følge af pandemien, og den nye kalenders seks løb er alle i Storbritannien i et forsøg på at begrænse omkostningerne.

Annonce:

Supporten til British GT bliver BRDC British F3 samt Porsche Sprint Challenge GB, Clio Cup UK og Ginetta G40/GT5.

British GT pointerer videre, at alle løbsdatoer afhænger af, om den britiske regering og Motorsport UK indfører yderligere sanktioner i forhold til pandemien.

Lauren Granville, championship manager i British GT siger:

– At afholde seks events på tre måneder har ikke været let at organisere. Der er meget at tage højde for, og antallet af åbne datoer på passende, britiske baner, som ikke falder sammen med SRO’s øvrige europæiske mesterskaber har ikke været let. Vi er glade for at kunne præsentere en revideret kalender, som har alle de tidligere annoncerede britiske baner på, og at vi får 15 timers racing på de ni løb.

2020 kalenderen, som den står nu:
1-2. Aug – Oulton Park – 2x 1 time
15-16. Aug – Donington Park 1x 1h time & 1x 2 timer
29-30. Aug – Brands Hatch – 1x 2 timer
19-20. Sep – Donington Park – 1x 3 timer
3-4. Okt – Snetterton – 2x 1 time
7-8. Nov – Silverstone 500 – 1x 3 timer

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply