Der er fuld gang i kulissen, når det kommer til sportscars i øjeblikket, og Cadillac er bestemt ét af mærkerne, hvor arbejdet med fremtidens racer er i fuld gang. Cadillac har forleden præsenteret deres længe ventede kandidatur i IMSA’s LMDh-kategori, som bliver en bil med chassis fra italienske Dallara. En bil, vi kommer til at se hele vejen rundt, for Cadillac går efter at køre både IMSA og FIA WEC i 2023 og fremover.

Og nu er der lidt mere konkret info på bordet, for amerikanske Sportscar365 har talt med Laura Wontrop Klauser, der står i spidsen for GM’s sportscarprogram. Klauser oplyser, at håbet er, at man i foråret 2022 kan begynde at få testkilometer på den nye bil, hvor fx Porsche håber, at de allerede er på testbanen i ultimo 2021.

Annonce:

Oplægget er indtil videre, at Cadillac ligesom de i øjeblikket har flere teams under sig i DPi også fortsætter på den måde med den nye bil og formel. Indtil videre er Chip Ganassi Racing og Action Express Racing udset til at fortsætte, og Klauser vil indtil videre ikke kommentere på, om yderligere samarbejdspartnere kan være i spil. Cadillac har også JDC-Miller Motorsport som samarbejdspartner i IMSA i øjeblikket, men dem er der for nuværende ikke mere nyt om.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply