Danske Christian Rasmussen har netop løftet sløret for, hvem han skal køre for i Indy Lights i 2022.

Den unge københavner, som er forsvarende mester i Indy Pro 2000, har skrevet kontrakt med Andretti Autrosport, hvor hans teamkammerater i teamet bliver Sting RayRobb og Hunter McElrea. Christian Rasmussen kommer til at køre med nummer 28.

Annonce:

Christian Rasmussen testede allerede i oktober for Andretti Autosport. Foto: IMS Photography

Rasmussen har en god historik i Road To Indy-serierne, hvor han i den seneste sæson sikrede sig Indy Pro 2000 mesterskabet. Forrige sæson vandt han USF2000 mesterskabet.

”Vi er glade for at have Christian med på holdet i vores Indy Lights 2022 program. Christian har et imponerende CV i Road To Indy-serierne, især med to mesterksbastitler på to år i USF2000 og Indy Pro 2000. Vi ved at hans talent bliver et godt match i vores team,” udtaler J-F Thormann, præsidenten i Andretti Autosport.

Følg Christian Rasmussens færd i USA i denne Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/christianrasmussenroadtoindy

Annonce:

Forfatter: Nicolai Hald

Jeg er en 24-årig ung vestjyde som på nuværende tidspunkt prøver kræfter som nordjyde, da jeg er bosat i Aalborg. Jeg interesserer mig enormt meget for motorsport, hvilket også er grunden til jeg er at finde som skribent på Boxengasse.dk. Mit fokus er primært på Formel 2, Formel 3 samt Road To Indy.

Leave a Reply