Conrad Laursen er atter at finde til en række Formel 4-weekender, når han i år kører i den italienske udgave af serien. Det oplyser Prema Powerteam i en pressemeddelelse, som holdet har offentliggjort onsdag eftermiddag.

– Meget begejstret for at fortsætte min rejse med Prema. Det første år var vildt. Jeg lærte meget, selvom resultaterne ikke var dem vi havde håbet, og jeg følte mig som en del af en familie i teamet, så det var en meget nydelig oplevelse. Det er én af de grunde til, at jeg er meget glad for at fortsætte hos Prema, i mit andet år i Formel 4-klassen. Oplevelsen er at deltage i mesterskabet, og jeg vil gøre mit absolut bedste, for at være i den bedst mulige fysiske og mentale form. Jeg er super spændt på at komme i gang igen, det har været en lang pause, og jeg glæder mig til sæsonstart, siger Conrad Laursen i pressemeddelelsen.

Annonce:

 

Inden det store italienske eventyr skal Conrad Laursen vise sit talent i to sæsonfinaler, når De Forende Arabiske Emiraters Formel 4 rammer Dubai Autodrome i Dubai og Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Runderne køres 11.-13. februar (Dubai) og 17.-20. februar (Abu Dhabi), hvor Laursen også sidder ved roret i en Prema-racer.
Selvom det er den italienske udgaves Formel 4, køres der også løb i andre lande i Europa.

Kalenderen for Formel 4 i Italien i 2022

5. maj – Emilia Romagna (Imola), Italien
5. juni – Misano, Italien
19. juni – Spa-Francorchamps, Belgien
3. juli – Vallelunga, Italien
11. september – Spielberg (Red Bull Ring), Østrig
9. oktober – Monza, Italien
23. oktober – Mugello, Italien

Annonce:

Forfatter: Johan Moestrup

Jeg er en 17-årig skoleelev bosat i det østjyske, med kæmpe passion for motorsport. På Boxengasse er mit fokus primært på NTT Indycar Series og Formel 3 samt danskere i udlandets Formel 4 og Formel 5 - dertil følger jeg også endurance racing tæt.

Leave a Reply