Copenhagen Historic Grand Prix har til det sidste forsøgt at få alt til at lykkes, så årets udgave kunne køres den 9-11. oktober.

Men den seneste udvikling i coronapandemien har nu fået arrangørerne til at kaste håndklædet i ringen – i stedet ses der frem mod 2021.

Annonce:

– Efter flere måneders intens kamp med at planlægge Copenhagen Historic Grand Prix i oktober, må vi med stor beklagelse desværre meddele, at den seneste udvikling i det danske samfund ikke muliggør en sundhedsmæssig forsvarlig afholdelse af Copenhagen Historic Grand Prix i år, skriver Copenhagen Historic Grand Prix i en pressemeddelelse.

Løbet tiltrækker over 40.000 tilskuere over én weekend – og for at sikre trygge rammer for alle, har man valgt at stå over i år.

I stedet venter det 20. CHGP den 6-8. august 2021.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply