Dennis Lind gør i denne weekend et indhop i det tyske GT3-mesterskab, ADAC GT Masters, som køres på Red Bull Ring lørdag og søndag. Dermed er der hele fire danskere i aktion i weekenden på den østrigske F1-bane, som også lægger asfalt til Porsche Carrera Cup Deutschland (Bastian Buus), ADAC TCR Germany (Martin Andersen) og ADAC GT4 Germany (Nicolaj Møller-Madsen).

Lind er på plads hos det belgiske Audi-team Team WRT, som kører i ADAC GT Masters med en Audi R8 LMS GT3. Bilen deles normalt af Dries Vanthoor og Charles Weerts, men sidstnævnte er i denne weekend forhindret, og derfor har teamchef Vincent Vosse kigget i Dennis Linds retning for at hente en erstatning ind. Bilen har startnummer 32.

Annonce:

Dennis Lind får i denne weekend chancen i en ny GT3-racer i form af Audis R8 hos belgiske Team WRT. Foto: Team WRT

I en pressemeddelelse fra WRT siger Vosse følgende:

– Vi havde ikke den bedste sæsonstart på Oschersleben i ADAC GT Masters, men vi sigter efter at gøre det bedre i denne weekend, og byder samtidigt velkommen på teamet til Dennis, som kører i stedet for Charles Weerts denne weekend.

Teamet missede i sæsonpremieren top 10, og derfor er der lagt op til revanche for Audi-teamet. Dennis Lind fik sent opkaldet med et oplæg til at køre det østrigske løb, og danskeren ser frem til udfordringen.

– Det er en god mulighed for mig at køre med i denne weekend. Jeg var overrasket over at få opkaldet fra WRT og vil gerne sige dem tak for tilliden. Jeg er spændt på at køre for første gang i et så stærkt team, som jeg indtil videre kun har prøvet at køre imod og ikke med. Det bliver fedt, og jeg tror jeg sammen med Dries kan udgøre en god kombination til weekenden. Jeg har faktisk aldrig kørt på Red Bull Ring, men jeg er sikker på, at jeg er godt med, eftersom jeg har arbejdet en del på den i simulatoren som optakt til denne weekend, forklarer Dennis Lind til Audi Sport Team WRT.

Der køres lørdag 13.30 og søndag 13.30 – begge løb kan ses live på www.adac.de/motorsport og på www.tvnow.de.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar