Tiden var god for Michael Christensen og Kevin Estré, da Porsche-duoen tidligere fredag aften tog pole til morgendagens sekstimersløb på SPA-Francorchamps.

For god, viste det sig. FIA har i hvert fald revideret gridden efterfølgende grundet, at Kevin Estré på sin omgang overskred track limits, og det går nu ud over Porsches #92. Estrés tid er slettet, og Porsche #92 starter derfor bagerst, når det går løs i morgen klokken 13.30.

Annonce:

Det efterlader en ren Aston Martin-front til morgendagens løb, hvor #97 med Maxime Martin og Alex Lynn har pole foran #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen.

Du kan læse vores optakt til morgendagens løb her:

FIA WEC vender tilbage: Michael Christensen tager pole position til 6 Hours of SPA

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply