Guanyu Zhou har netop vundet hans tredje sejr i år, og tager dermed 25 point med til mesterskabet, som han inden weekenden førte, men efter lørdagens resultater røg han ned på fjerdepladsen i mesterskabet. Efter de nyligt erhvervede 25 point, er kineseren nu avanceret op til andenpladsen i mesterskabet, kun fem point efter australske Oscar Piastri. Selvsamme australier må menes at have været den største vinder efter denne weekend i England, da han både har været på podiet i to ud af tre løb, tog pole-position, har to hurtigste omgange i lørdagens to løb samt nu fører mesterskabet.

Da feltet kørte på banen i eftermiddags, var asfalttemperaturen 35 grader, hvilket betød at feltet for tredje gang skulle køre i andre forhold end de tidligere løb.

Annonce:

Piastri startede i front, men Zhou havde en rigtig god start og allerede før sving 1 var kineseren forbi. Piastri forsøgte sig med et undercut på Zhou, men det resulterede i at Dan Ticktum kom forbi på varmere dæk. Kinesiske Zhou formåede at bibeholde føringen helt til målflaget.

Modsat lørdagens løb, så udgik ingen kørere i weekendens feature-løb, til trods for det var tæt på for danske Christian Lundgaard, efter en hændelse med hans venstre bagdæk i pitten. Da Christian fik besked på at køre, var det en fejlmelding, da hans venstre bagdæk endnu ikke var fastgjort. Derfor røg dækket hurtigt af, da Christian trådte på speederen, hvilket resulterede i en 10 sekunders straf for ’unsafe release’. Christian Lundgaard sluttede løbet på 21. pladsen.

På podiet var Guanyu Zhou (P1), Dan Ticktum (P2) og Oscar Piastri (P3). Jehan Daruvala kørte løbets hurtigste omgang med tiden 1:42.767.

Næste løbsweekend for Formel 2 er på Monza d. 10-12. september 2021.

Se eller gense højdepunkterne fra løbet her

Det endelige resultat for weekendens sidste løb

Foto: Formula 2 Press via Formula Motorsport Limited

Annonce:

Forfatter: Nicolai Hald

Jeg er en 24-årig ung vestjyde som på nuværende tidspunkt prøver kræfter som nordjyde, da jeg er bosat i Aalborg. Jeg interesserer mig enormt meget for motorsport, hvilket også er grunden til jeg er at finde som skribent på Boxengasse.dk. Mit fokus er primært på Formel 2, Formel 3 samt Road To Indy.

Skriv et svar