Matteo Nannini blev den niende sejrsherre efter kun 11 løb i denne 2021-sæson. Han sluttede lige foran Enzo Fittipaldi og Roman Stanek. Banetemperaturen var på 45°C i dette andet løb, hvilket mindede mest om fredagens forhold, kørerne var derfor udfordret mere på dækslitage end i lørdagens første løb.

Nannini startede i tredje position, men efter en god start kom han hurtigt forbi Stanek. Kun fire omgange senere kæmpede han sig forbi Fittipaldi, som havde startet i front.

Annonce:

Frederik Vesti startede fra 28. startbås, hvilket var årsagen til at han skulle kæmpe sig op igennem feltet efter pointene. Han formåede at sikre sig en 16. plads, han avancerede derfor 12 positioner på de 22 omgange.

Også Oliver Rasmussen var godt kørende i lørdagens andet løb, men i kampen om 11. pladsen med Olli Caldwell, havde de to en kontakt som tvang dem i pitten for at få repareret skaderne. De kom på banen igen, men bagerst i feltet hvortil de også sluttede løbet.

Podiet fra venstre, Enzo Fittipaldi, Matteo Nannini & Roman Stanek. Foto: Joe Portlock – Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images

Kun en enkelt gennemførte ikke løbet, hvilket blev Campos Racings Amaury Cordeel.

På podiet var: Matteo Nannini (P1), Enzo Fittipaldi (P2) og Roman Stanek (P3).

Frederik Vesti starter i syvende position i weekendens sidste løb. Oliver Rasmussen starter i 21. position.

Husk at se weekendens sidste løb om lidt, kl. 10:45, søndag.

Det endelige resultat for løbet

Foto: Formula 3 Press via Formula Motorsport Limited

Se eller gense løbets højdepunkter her

Annonce:

Forfatter: Nicolai Hald

Jeg er en 24-årig ung vestjyde som på nuværende tidspunkt prøver kræfter som nordjyde, da jeg er bosat i Aalborg. Jeg interesserer mig enormt meget for motorsport, hvilket også er grunden til jeg er at finde som skribent på Boxengasse.dk. Mit fokus er primært på Formel 2, Formel 3 samt Road To Indy.

Leave a Reply