Med en sejr fra 24 Hours of SPA i bagagen er Ferrari klar med en ny satsning til årets sidste to runder af IGTC. Det betyder også, at Nicklas Nielsen sammen med Alessandro Pier Guidi og Come Ledogar er klar til at køre 8 Hours of Indianapolis samt finalen, 9 Hours of Kyalami henholdsvis den 15-17. oktober og 2-4. december i år.

Satsningen fra Ferrari sker med AF Corse og Garage Francorchamps, og her støttes 51’eren med Nielsen af #71, som får Antonio Fuoco, Alessio Rovera og Callum Ilott ombord.

Annonce:

IGTC er grundet corona kortet væsentligt ned i år, og tæller derfor tre løb – det første var 24 Hours of SPA, og Nielsen/Pier Guidi/Ledogar fører derfor mesterskabet.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply