WEC får i næste sæson et nyt kalenderformat – igen.

Væk er ambitionerne om at nå rundt om året, hvilket de reelt også var i indeværende sæson, men det ændrede coronavirussen som bekendt på.

Annonce:

Som resultat af netop pandemien og den aktuelle økonomiske situation, som mange teams står i, har man fra FIA og WEC’s side satset på en kortere kalender end normalt.
Væk er Silverstone, Texas og Shanghai, og udspillet er derfor en kalender med seks løb plus en prolog – med start i marts 2021. Til gengæld kommer Monza tilbage på kalenderen.

Således åbner FIA WEC 2021 med to dages preseason test på Sebring den 13-14. marts, inden det går løs med WEC og IMSA’s double header fredag den 19. marts, når der er 1000 Miles of Sebring – og dagen efter kører IMSA den traditionsrige 12 Hours of Sebring samme sted.

Kalenderen går videre til SPA-Francorchamps 1. maj, inden der er Le Mans 12-13. juni 2021.
Tilbage på kalenderen er Monza, som får værtskabet for WEC den 18. juli, inden det går til Japan og 6 Hours of Fuji den 26. september og finalen er igen i Bahrain – den 20. november 2021.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply