Mens sæsonen sluttede i går, så fortsætter den for fire kørere i DS3 Cup i dag. De er kørt direkte videre fra Jyllandsringen til Gelleråsen Arena i Karlskoga, hvor TCR Scandinavia i samarbejde med PWR Racing Team og Kågered Racing har stablet en testdag for 15 kørere på benene.

Man har kunnet ansøge om at få en gratis plads på testen, og her er i alt fire kørere fra den dansk/skandinaviske serie blevet valgt ud.

Annonce:

PWR Racing Team er ét af to hold, som står bag testen. SEAT-holdet har lige vundet mesterskabet i TCR Scandinavia. Foto: Niklas Majgaard

Ingen danske kørere er til start fra DS3 Cuppen, men den nye danske, norske og nordiske mester, Thomas Faraas, er udvalgt. Det samme gælder Anton Bergström, Erik Bertilsson og Isac Aronsson, som alle tre får chancen i dag på Gelleråsen.

Testen drives af de to svenske teams, PWR og Kågered Racing. PWR kører med Seat Cupra-racere i TCR Scandinavia, mens Kågered kører med Volkswagen Golf. Samtidigt er det første gang, at testen er åbnet så meget op. PWR Racing Team oplyser, at man tidligere har kørt en lignende testdag med inviterede kørere fra supportklasser, men at der i år er åbent for ansøgninger er nyt. Tidligere har PWR Racing Team hentet kørere ind på baggrund af testen – senest fik Philip Morin chancen efter en god test.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply