Frederik Vesti har i dag kronet en suveræn 2019-sæson med at avancere endnu en gang gennem formelklasserne. Vestis italienske team, PREMA Racing, har torsdag præsenteret danskeren som en del af deres lineup til FIA Formula 3 i 2020. Det betyder først og fremmest endnu skarpere konkurrence og endnu mere bevågenhed omkring Vesti, som i FIA Formula 3 kommer til at følge Formel 1 på den europæiske del af kalenderen.
– Jeg er ekstremt taknemmelig overfor PREMA for at de har givet mig den her mulighed. Som kørere drømmer vi alle om at blive en del af dét hold – og kun få ender med at få chancen. Hver eneste omgang i Formula Regional European Championship i år havde det ene specifikke mål at forberede mig til mere i år. Jeg elsker teamet og deres tilgang til tingene – den detaljegrad, de går ind til opgaven med, siger Vesti i en netop udsendt pressemeddelelse fra PREMA Racing.
Sæsonplanerne kommer efter et 2019, hvor Vesti vandt 13 sejre, tog pole position ti gange og vandt titlen i Formula Regional European Championship.

PREMA Racing skriver i deres pressemeddelelse, at det for italienerne er et naturligt skridt at tage Vesti med videre – et samarbejde, der i forvejen byder på god kemi og godt samarbejde, men så sandelig også et samarbejde, der nu får en endnu større sportslig udfordring at løfte.
Vesti er dog ikke helt grøn i F3-raceren, for han fik i november debut ved Macau GP, og fortsætter nu med en fuld sæsonindsats.

Teamchef René Rosin glæder sig til at fortsætte samarbejdet med danskeren:

Annonce:

– Vi ser frem til at have Frederik med os i 2020. Vi kommer lige fra en altdominerende sæson i 2019, og ved, at det bliver svært at gøre næste sæson igen. Omvendt havde Frederik en lige så fantastisk sæson i Formula Regional, og vi var svært imponerede af hans arbejde i særligt Valencia og Macau. Vi er spændte og glade over at have ham på holdet igen – han er ekstremt talentfuld og hårdtarbejdende, og jeg er stensikker på han bliver et endnu større aktiv for teamet.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply