Frederik Vesti står med det absolut bedste udgangspunkt forud for lørdag og søndag i F3 i Steiermarks Grand Prix.

Steiermark-løbet er det andet i træk på Red Bull Ring som resultat af den reviderede kalender i Formel 1. I fredagens kvalifikation lykkedes det Vesti at gøre rent bord med en solid sidste omgang – en omgang, der bragte vejlenseren hans første pole i år. Til gengæld var det en knapt så god fredag for Prema-holdkammeraten Logan Sargeant, som havde tekniske vanskeligheder.

Annonce:

Det blev en mildest talt rodet kvalifikation med flere røde flag – og Sargeant førte faktisk an, da kvalifikationens anden afbrydelse kom. Men til genstarten ville bilen ikke starte, og Sargeants tid måtte derfor blive stående.
Her måtte Sargeant se sig slået – både Vesti og David Beckmann nåede forbi, og Vesti tog pole med -0.123 sekund.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply