Når Intercontinental GT Challenge skal afgøres den første weekend i december på Kyalami i Sydafrika, så bliver det med danske High Class Racing til start i en Audi R8 LMS GT3 Evo.

High Class Racing indsætter bilen sammen med Audi Customer Racing og belgiske team WRT til nitimersløbet, der afgør årets sæson i Intercontinental GT Challenge. Det danske team stiller med Anders Fjordbach, Michael Markussen og sydafrikanske Mark Patterson, og kører også i klassiske, sydafrikanske farver. Bilen er nemlig med bemaling fra landets førende rugbyteam The Sharks.

Annonce:

Kyalami vendte tilbage til GT-racing i 2019 som en del af IGTC og er nu tilbage. Det glæder Anders Fjordbach, at han med High Class Racing får chancen på den legendariske bane:

– Vi er glade for at kunne samarbejde med Audi Sport, der har spillet en vigtig rolle for hele teamets udvikling. Det bliver ikke mit første løb i en GT3-racer, men det bliver specielt at dele den her oplevelse med Mark efter et fantastisk år (med SRO’s European GT2 Championship) og det bliver fedt at arbejde sammen med Michael igen. Løbet bliver hans første efter at have hjulpet os som reserve og support i lang tid, forklarer Fjordbach i en pressemeddelelse fra teamet.

Michael Markussen følger op:

– At få chancen på Kyalami med High Class Racing er en mulighed, som jeg er meget, meget ydmyg omkring. Mark og Anders udgør et stærkt team, og de kommer med et friskt mesterskab i European GT2. At få chancen med de to er noget helt særligt, og at vi kan gøre det på Mark Pattersons hjemmebane er fantastisk fedt. Jeg går superfokuseret til opgaven og vil gøre alt for at give teamet et stort resultat, forklarer han.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply