Når IMSA Weathertech Sportscar Championship næste år sætter sæsonen i gang med Rolex 24 at Daytona, så bliver det med danske High Class Racing til start.

Det danske LMP2-team har netop annonceret, at de stiller til start i den amerikanske klassiker med teamets Oreca 07 LMP2 den 30-31. januar 2021.

Annonce:

– Vores deltagelse på Daytona kommer som en naturlig forlængelse af, hvor teamet har været på vej hen i de forgangne sæsoner. Siden vi lancerede vores engagement i endurance racing i 2017, har vi investeret stort i infrastruktur og personel til at deltage i de største mesterskaber – og de mest konkurrencedygtige. Der har Daytona længe været højt på ønskesedlen for os, vores kørere og sponsorer. Jeg er glad for, at vi kan realisere dén drøm nu, siger team manager i High Class Racing, Nikolaj Johansen, i en pressemeddelelse.

At det danske team nu får debut i IMSA er et naturligt næste skridt for holdet, der i forvejen er massivt til stede i European Le Mans Series og World Endurance Championship. Og det kommer efter et 2020, hvor teamet kvalificerede sig som nummer fire i LMP2 på Le Mans og var med helt fremme på andenpladsen, inden et transmissionsproblem kostede dyrt.

High Class Racing har dog ikke annonceret flere deltagelser i IMSA foreløbigt, slår team manager Nikolaj Johansen fast:

– Det bliver en engangsforestilling fra os i denne omgang. Vi er her for at vise hvad vi kan på amerikansk grund foran amerikanske sponsorer og investorer, og for at lære mere om IMSA – men man ved naturligvis ikke, hvad fremtiden bringer.

High Class Racing har endnu ikke annonceret sit lineup til løbet.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply