Opdateret 21.09 – nu er årsagen offentliggjort.

Der er kommet en ny resultatliste fra Monza efter dagens løb i ELMS.

Annonce:

Efter bilerne har været gennem teknisk kontrol er det nemlig endt med, at DragonSpeeds Oreca #27, som endte med at blive nummer tre i løbet, er blevet udelukket efter den tekniske kontrol.

DragonSpeeds racer er blevet diskvalificeret på grund af højden på diffuseren. Normalt må den maksimalt være 200 millimeter høj, men man målte den til 206 millimeter i den tekniske kontrol.

Det betyder, at DragonSpeed har fået bilen diskvalificeret. Diskvalifikationen sender dermed High Class Racings Anders Fjordbach og Dennis Andersen op på en tredjeplads og teamets første podie siden 2017.

 

Løbsreportage:

ELMS Monza: High Class Racing tæt på podiet i kaotisk løb

Husk at følge Boxengasse på Facebook:
https://www.facebook.com/boxengasse.dk/

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar