Danske High Class Racing er for alvor i gang med at opruste med sine aktiviteter i LMP2. Teamet har allerede annonceret at de i næste sæson er at finde i amerikanske IMSA, og her til eftermiddag har teamet også annonceret en ny satsning i Asian Le Mans Series.

Asian Le Mans Series bliver coronabetinget lidt misvisende igen i år, for ligesom i fjor dækker det over en tætpakket periode med fire løb i Mellemøsten, hvor der køres fire firetimersløb fordelt på Dubai Autodrome og Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

Annonce:

Teamet stiller til de fire løb med Anders Fjordbach og Dennis Andersen, som får schweizisk/amerikanske Kevin Weeda med på holdet. Weeda kommer med erfaring fra blandt andet WEC og fra Le Mans i LMP2.

De fire løb i Emiraterne køres henholdsvis den 11. og 12. februar på Dubai Autodrome og den 19. og 20. februar på Yas Marina.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply