I en tid hvor motorsporten ude i verden sidder fast i garagen, har rigtig mange af de store navne heldigvis fundet fælles fodslag online. Sidste weekend samlede The Race et pænt felt af etablerede navne til et løb, som blev livestreamet på Youtube, og denne weekend gentager de succesen.

Weekendens løb, som køres i eftermiddag fra klokken 17, har nemlig fået det nye Legends Trophy tilføjet – et løb for kørere, der alle har rundet de 40 år, og det er her Magnussen sammen med blandt andre Juan Pablo Montoya, David Brabham, Emanuele Pirro og Dario Franchitti gør et indhop i eftermiddag.

Annonce:

Du kan læse en præsentation af feltet her:

https://the-race.com/esports/legends-trophy-a-driver-by-driver-guide/

Legends-løbet er i øvrigt ikke det eneste – også til dagens udgave af The Race Allstars for alle er der denne gang dobbelt dansk deltagelse idet både Nicki Thiim og Ronnie Bremer er til start.

Live går det løs her fra klokken 17.00.

 

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply