FIA WEC får i næste sæson endnu en ex-F1-kører på gridden i form af Juan Pablo Montoya. Den 45-årige colombianer med F1-erfaring fra Williams og McLaren har efterhånden kørt i IMSA Weathertech Sports Car Championship i fire sæsoner, men 2021 bliver hans første fulde sæson i WEC.

Montoya er en del af DragonSpeeds nye planer i LMP2, og bygger således videre på erfaringerne fra årets Le Mans, hvor han også kørte for netop DragonSpeed. Bilen er tilmeldt med svenske Henrik Hedman og britiske Ben Hanley som resten af holdet bag.

Annonce:

Juan Pablo Montoya har i år kørt IMSA Weathertech Sportscar Championship med Team Penske Acura – og en afstikker til Le Mans for DragonSpeed, som han i 2021 skal repræsentere i hele WEC. Foto: IMSA

– Jeg ser virkelig frem til at blive en del af DragonSpeed i en hel WEC-sæson. Vi havde det fantastisk til Le Mans i år, og jeg ser frem til at køre igen på så mange klassiske baner med det her fantastiske hold bag mig, forklarer Montoya til FIA WEC om DragonSpeed, som kører med amerikansk flag, men som snart får base i Spanien – i øvrigt nær Circuit de Catalunya.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply