Nyhederne regner afsted fra Chip Ganassi Racing her til aften, så vi tager lige én mere.

Først fik vi sat farver på teamets bil, som Kevin Magnussen og hollandske Renger van der Zande skal dele i IMSA i år – og nu har holdet også sat navn på holdets tredjemand til Rolex 24 at Daytona i slutningen af denne måned. Der mangler fortsat et enkelt navn på bilen, men vedkommende er ikke præsenteret endnu.

Annonce:

Det er tredjemanden til gengæld lige blevet torsdag aften dansk tid.

Det bliver det, man roligt kan kalde en gammel kending hos det amerikanske team, for de har lige præsenteret Scott Dixon som tredjemand på teamets Cadillac. En løsning, som en del nok havde ventet, for Dixon har en lang forhistorie med netop Chip Ganassi Racing.

Dixon vandt senest Daytona i fjor, og har to generelle sejre samt en GTLM-sejr i Daytona bag sig med netop Chip Ganassi Racing. Han er desuden forsvarende vinder.

Han vandt i fjor 24 hours of Daytona sammen med Renger van der Zande.

Er du ny i sportsvognsracing, og vil du gerne følge Kevin Magnussen og de andre danskere i IMSA i år, så har vi samlet en guide, hvor du kan blive opdateret på danskerne, TV, kalender og meget mere!

Guide: Alt du skal vide om IMSA Weathertech Sportscar Championship

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

One Comment

  1. Lars Pehrsson 14. januar 2021 at 22:57

    Og så kan vi jo passende runde dagen af med atter en god nyhed. Tillykke til den nybagte farmand. En ny lille Magnussen er netop kommet til verden. 🇩🇰🏁🇩🇰

    Svar

Skriv et svar