Lamborghinis fabriksteam, Lamborghini Squadra Corse har sat holdet til 2021, og det er desværre ikke godt nyt for Dennis Lind, som ikke er med på Lamborghinis fortsatte hold.

Boxengasse har talt med Dennis Lind, som fortæller, at han lige vil se tiden an. Indtil videre er Lind i hvert fald præsenteret som kører ét sted i 2021, og det er i British GT.

Annonce:

Her er han på plads for de regerende mestre i British GT, det engelske Lamborghini-team Barwell Motorsport, for hvem han skal køre den engelske GT-serie i det nye år. Dennis Lind skal dele bil med 2006-mesteren Leo Machitski.

Dennis Lind skal finde nye opgaver i 2021. Indtil videre er en aftale med Lamborghini-teamet Barwell Motorsport på plads i British GT. Intercontinental GT Challenge, hvor dette billede fra Bathurst er fra, er dog ikke på planen, som den ser ud nu. Foto: IGTC

Revideret lineup hos Lamborghini

I mellemtiden er listen af Lamborghinis fabrikskørere blevet ændret gevaldigt.

Lamborghini annoncerede listen, som får Mirko Bortolotti tilbage fra Audi. Derudover har Lamborghini rykket engelske Sandy Mitchell op – Mitchell, der vandt netop British GT med Barwell i år.

Ligeledes tager mexicanske Raul Guzman fra Lamborghinis Young Driver-program turen op i rækkerne.

I 2021 fortsætter Lamborghini med fem italienere i form af Andrea Caldarelli og Marco Mapelli, ligesom Giacomo Altoè og Giovanni Venturini fortsætter.

Albert Costa og Franck Perera fortsætter også i programmet.

 

 

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar