Det var langtfra det største drama der udspillede sig på serveren under kvalifikationen af dette års Le Mans Virtual. Der var ikke meget vildskab eller dramatik under hverken GTE- eller LMP’ernes kvalifikation, men til gengæld så resultaterne ganske fornuftige ud.

 

GTE kvalifikationen

Annonce:

GTE-bilerne startede med 20 minutters kvalifikationstid, der med danske brillers synspunkt så tilfredsstillende ud. Dennis Linds britiske holdkammerat Sebastian Job kørte den bedste tid og sikrede pole-position i GTE-klassen til Red Bull Racing Esports #111.
Prodrive Esports #84 med Lasse Sørensen på holdet kvalificerede sig lige akkurat udenfor top 10, og starter på en 11. plads i morgen eftermiddag. Det var hverken Nicklas Nielsen eller Kasper Stoltze der sad i FDA #51, men det ændrede ikke på, at resultatet var inde for top 10. Holdet starter fra niendepladsen i morgen.
Tesla R8G Esports #888 med Martin Hemmingsen på holdet kvalificerede sig som 7’er.

 

LMP kvalifikationen

Le Mans Virtual Series føres af Jesper Pedersen og Floyd ByKolles Burst #4, der kvalificerede sig som 6’er. Frederik Rasmussen der for andet år i træk sluttede F1Esports af med en andenplads i mesterskabet, kørte en 10. plads hjem til Red Bull Racing Esports’ LMP-bil. Pole-position i LMP- klassen, og dermed overall, blev kørt hjem af RealTeam Racing #70.

Løbet starter i morgen kl. 14:00 dansk tid og kan streames på YouTube. Vil du vide mere? Så har vi på Boxengasse lavet en lille optakt til weekenden, som du kan læse her: https://boxengasse.dk/forsidestof/optakt-virtual-le-mans-er-tilbage/

Annonce:

Forfatter: Johan Moestrup

Jeg er en 17-årig tiendeklasses-elev med kæmpe passion for motorsport. Mit fokus på Boxengasse er formel-bilerne, men jeg er også stor fan af IMSA, WEC og ELMS.

Leave a Reply