Holdet tager for alvor form hos silkeborgensiske LM Racing, som i den forgangne uge kunne annoncere, at man i 2021 fortsætter med Jan Magnussen og Nicolai Sylvest i en ny satsning, hvor teamet skifter fra Volkswagen Golf til de spritnye Cupra-racere.

Men de to kontraktforlængelser og skiftet af bilmærke og model er ingenlunde det eneste nye, der sker hos LM Racing lige i tiden. Således har LM Racing netop annonceret, at man arbejder på at få en tredje bil – en juniorbil – med på gridden i den nye sæson. LM Racing udvider teamet i 2021, og én af de nye kørere kan meget vel blive Louise Frost.

Annonce:

26-årige Louise Frost håber, at hendes nye samarbejde med LM Racing kan skabe fundamentet for en fuld sæson i én af LM Racings Volkswagen Golf GTI-racere fra i år. Derfor skal de kommende måneder bruges på at finde de sidste sponsorkroner, som skal til, hvis projektet skal lykkes.

Louise Frost har efterhånden nogle sæsoner bag sig i forhjulstrukne biler – og inden da spillede hun fodbold på eliteplan. Foto: LM Racing

– Lige nu jeg har indgået et samarbejde med LM Racing, hvor vi med fælles hjælp arbejder på at finde de sponsorkroner, som det kræver at køre en fuld sæson i TCR Denmark. Det er hårde tider for motorsporten, men der er alligevel optimisme at spore. Vi er allerede halvvejs hjemme på budgettet, og de næste måneder bliver afgørende for, om det lykkes, forklarer Louise Frost i en pressemeddelelse fra LM Racing.

Ambitioner om juniorteam

Teamejer Lars Mogensen fra LM Racing ser ligeledes positivt på fremtiden for Silkeborg-teamet, der trods et udfordrende år med Covid-19-restriktioner og udsatte løb sluttede på en suveræn førsteplads i teammesterskabet i TCR Denmark.

– Vi har længe haft ambitioner om at udvide vores team med en eller flere juniorkørere. Det giver en god synergi på vores hold, og samtidig ønsker vi at bruge vores erfaring og succes til at udvikle nogle af de mange unge talenter, som popper op på den danske motorsportsscene. Louise Frost er et rigtig godt eksempel, og vi har med denne aftale givet håndslag på at hjælpe med til at sikre de midler, som Louise skal bruge til at indgå en endelig køreraftale for 2021, lyder det fra Lars Mogensen.

Louise Frost kommer med et CV, der allerede rummer erfaring med TCR-racerne. Dels fra en række løb i TCR Scandinavia i Sverige, og dels fra Danish Endurance Championship med Alfa Romeo og Insight Racing. Dels tæller CV’et også erfaringer fra Super GT Danmark og to sæsoner i den dansk/skandinaviske DS3 Cup.

– Jeg kommer fra en motorsportsfamilie og har kørt trackdays og langdistanceløb med min far, og ambitionen er at komme til udlandet og køre internationale løb. Her er TCR-serien et rigtig godt udgangspunkt, fordi konceptet dyrkes i hele verden. Jeg synes, at det danske mesterskab kom rigtig godt fra start i 2020 med et flot felt af teams og profiler, og 2021 tegner til at blive endnu stærkere. Og samtidig har jeg efterhånden en del erfaring med forhjulstrækkere, forklarer Louise Frost og fortsætter:

– Jeg har været på udkig efter et succesfuldt team med stærk erfaring og gode folk, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg hos LM Racing finder den kompetence og tryghed, som jeg har brug for i min udvikling som racerkører. Det er et team, som virkelig har profileret sig i dansk motorsport de senere år, hvilket naturligvis også spiller ind i kampen om sponsorkroner. Jeg håber, at vi kan komme så langt, at jeg indenfor de kommende måneder kan blive annonceret som en del af holdet.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply