Ligesom den indledende testdag, onsdag, måtte vi vente længe på grønt flag grundet ustadigt vejr i Indianapolis. Onsdag måtte vi vente 90 minutter og i går, torsdag, var der en ventetid på hele 4,5 time. Torsdag betød det at man droppede programmet med de tre grupper, (veteranerne, rookies og dem alle samlet) og i stedet gav grønt lys til fire timers test med alle 32 deltagere samlet.

Der var godt med fart på de fem Chip Ganassi Racing-kørere, der alle tog del i top-10. Tony Kaanan gjorde godt comeback med en tredjeplads efterfulgt af sin teammate, Scott Dixon, der var hurtigst på den indledende testdag. Holdets forsvarende NTT Indycar Series-mester, Alex Palou, gjorde sig også bemærket med en plads i top-10 da spanieren satte sin racer som syvende hurtigst, efterfulgt at sin teammate og NASCAR-legende, Jimmie Johnson, der satte sig på ottendepladsen. På en tiendeplads kom svenske Marcus Ericsson.

Annonce:

Josef Newgarden fra Team Penske var hurtigst under andendagen. Han var vundet to ud af tre løb i denne sæson, og så har han i øvrigt danske rødder. Foto: Chris Jones/Penske Entertainment

Team Penske har haft en intet mindre end fremragende sæsonstart, hvor det er lykkes dem at tage alle tre ternede flag. Først var det Scott McLaughlin der i sæsonpremieren i Saint Petersburgs (i Florida) gader vandt i en vild kamp med Alex Palou, hvorefter Josef Newgarden stjal sejren fra netop Scott McLaughlin i Texas’ XPEL 375. Amerikaneren (Newgarden) tog igen sejren, da Indycar gæstede Long Beach. Efter nattens testresultater kan det kun siges, at den gode form fortsætter for Josef Newgarden i Team Penske-raceren.

Christian Lundgaard havde endnu en svær og forsigtig dag, hvor han endte som 29. Det var Lundgaards første dage på Indianapolis Motor Speedways ovalbanelayout, og al begyndelse er svær. Boxengasse har forsøgt at få en kommentar fra Christian Lundgaard, men det har ikke været muligt.

Annonce:

Forfatter: Johan Moestrup

Jeg er en 17-årig skoleelev bosat i det østjyske, med kæmpe passion for motorsport. På Boxengasse er mit fokus primært på NTT Indycar Series og Formel 3 samt danskere i udlandets Formel 4 og Formel 5 - dertil følger jeg også endurance racing tæt.

Leave a Reply