Der er bilskifte på vej i Ringsted, for 22-årige Magnus Dall og familieteamet Dall Racing har netop præsenteret deres nye satsning i rallycross.

Teamet kører fortsat Renault Clio, men skifter nu fra Super1600 til Supercars efter fem år i førstnævnte klasse. Teamets nyerhvervelse er bygget i Sverige af Walfridson Rallycross og har med succes kørt EM før. Teamet har hidtil kørt både nationalt og internationalt i Super1600, men nu står der nye og hurtigere udfordringer for døren – noget, som Magnus Dall ser frem til:

Annonce:

– Det har længe været min drøm at køre Supercar, og nu er det endelig lykkedes – med kæmpestor hjælp fra vores trofaste sponsorer, forklarer han og tilføjer:

– Supercars kræver en helt anden kørestil, som jeg skal ud at lære. At skifte fra forhjulstræk og sugemotor til firehjulstræk og turbo vil være en stor ændring, men det skal jeg nok komme efter, slår Magnus Dall fast.

Magnus Dall har efterhånden seks sæsoner bag sig i Super1600 Rallycross. Nu er tiden inde til et skifte til Supercars.

Teamets planer for 2021 drejer sig først og fremmest om RallyX Nordic – og håbet er, at Supercar også er en del af DM i 2021.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply