Det bliver en ren første række fra Mercedes-AMG, når starten lørdag går til årets Nürburgring 24h. Det står klart efter fredag aftens Top 30 shootout, hvor 30 biler i SP9 og SP-X kæmper om pole position.

Maro Engel endte med at sikre titlen som polesitter til Black Falcons #2 efter han satte en tid på 8.10.910, hvilket ingen kunne matche, da det gjaldt.
Lige efter er den gul/grønne Mann Filter-sponsorerede Mercedes AMG GT3 med #48, mens Laurens Vanthoor kørte Manthey Racings #911 ind på tredjebedste tid – den bil, som belgieren i øvrigt deler med Michael Christensen, Kevin Estre og Earl Bamber.

Annonce:

Laurens Vanthoor kørte #911 ind i tredjebedste tid til morgendagens N24.
Foto: Niklas Majgaard

Audi Sport Team Phoenix #4 tog fjerdebedste tid, mens BMW’s bedstplacerede bil er den fra Walkenhorst Motorsport, som starter nummer 13. Mikkel Jensen og ROWE Racings #98 starter løbet som nummer 21.

Udenfor den førende SP9-klasse er Nicolaj Møller-Madsen og Prosport Performance GmbH bedste dansker. Han åbner med sin Aston Martin Vantage ballet fra 59. pladsen samlet – og som treer i klassen SP10. De har startnummer 68.

Henrik Bollerslev og resten af holdet klarede 119. bedste tid i deres Porsche Cayman, hvilket rækker til næstbedste tid i den tætte V5-klasse for Krumbach Racing Service.

Niels Borum og Sorg Rennsports BMW 335i åbner som nummer 148 samlet og syvendebedst i SP8T, når det går løs i morgen.

Verdensmester jagter tysk stortitel

“Nürburgring 24h er årets højdepunkt for BMW”

Optakt: Det grønne helvede venter

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar