FIA har lavet det her nummer et par gange i WEC i indeværende sæson – at en omgang, som først blev dømt ude grundet track limits alligevel gælder. Og vice versa.

Det gik her til aften dansk tid ud over Nicki Thiim og Marco Sørensen i Aston Martins #95, som oprindeligt kvalificerede sig på pole position, men nu i stedet starter nummer to i GTE Pro-klassen i det afgørende løb i denne sæson af FIA World Endurance Championship.

Annonce:

Årsagen? Michael Christensen og Kevin Estré har fået en omgang tilbage, som i første ombæring blev underkendt – og den viste sig at være hurtig nok til at give dem et hurtigere gennemsnit end Thiim og Sørensens Aston Martin.

Dermed er det i stedet Porsche #92 på pole position, når det går løs i morgen fra klokken 12 dansk tid. Løbet kan følges live i fuld længde på TV2 Sport og på FIA WEC’s app.

Kvalifikationsrapport og optakt finder du her!

Nicki Thiim og Marco Sørensen går på VM-jagt fra pole position

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply