Michelle Gatting kronede i dag en stærk sæson i Ferrari Challenge Europe ved at skrive historie på førstedagen af årets finaleweekend på Mugello, Finali Mondiali. I weekendens første løb sikrede Gatting sig nemlig en fjerdeplads samlet, hvilket var nok til definitivt at afgøre årets mesterskab før tid. Det gør hun med en sæson, der tæller indtil nu to sejre og syv podier samt fire pole positions.

Gatting er derfor den første kvindelige mester i Ferrari Challenge Trofeo Pirelli efter et løb, hvor danske Formula Racings Luka Nurmi vandt førsteløbet på Mugello.

Annonce:

Formulas Frederik Paulsen endte også på podiet i dag med en tredjeplads, mens det i AM-klassen også er helt åbent, for her er Formula Racings Christian Brunsborg ved at være i spil til at blande sig i guldkampen i morgen lørdag.

 

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply