En positiv coronatest har her til eftermiddag betydet, at Iron Dames har måttet sadle om til weekendens runde af FIA WEC på SPA. Sarah Bovy er testet positiv for Covid-19 og Michelle Gatting er ligeledes ude af løbet som mulig nærkontakt til belgieren.

Teamet har derfor måttet skifte ud kort tid før weekenden, og har hentet Christina Nielsen og Doriane Pin ind som erstatninger til weekendens løb.

Annonce:

Det bekræfter teamet på Facebook her til eftermiddag.

Christina Nielsen er nu på som stand-in for den kommende weekend, og er klar trods det sene opkald. I en pressemeddelelse onsdag eftermiddag fortæller Christina Nielsen:

– Det var et ret uventet og sent opkald, men jeg er altid klar på at køre. Det bliver fantastisk at køre WEC, og jeg glæder mig til at vende tilbage i en Ferrari. Selvom det er flere sæsoner siden jeg sidst kørte GTE, så er jeg ret fortrøstningsfuld. Jeg kommer ind i et team, som præsterer på øverste hylde, og med Rahel har vi en hurtig og erfaren kører, mens Doriane ser ud til at være en virkelig hurtig kører, forklarer hun.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply