Mikkel Grundtvig og engelske Fortec Motorsports er klar til en ny sæson i den britiske GB3-serie i 2022. Grundtvig fik i 2021 debut i GB3, der svarer til Formel 3, og landede undervejs to sejre i det, som blev vejlenserens comeback til formelbiler efter en afstikker til Danish Endurance Championship i 2020.

Nu er målet at nå endnu videre i den nye sæson, hvor Grundtvig fortsætter hos Fortec og kan bygge videre på en lærerig debutsæson i den britiske serie.

Annonce:

– Jeg er super glad for at fortsætte et år mere hos Fortec. 2021 var et crazy år på så mange måder, men jeg har til gengæld heller ikke lært så meget på ét år i min karriere indtil nu. Alle de oplevelser og erfaringer tager jeg med mig videre til denne sæson, hvor jeg er sikker på, vi får succes med den nye GB3-bil. Jeg kan ikke vente til jeg er tilbage bag rattet, forklarer Mikkel Grundtvig i en pressemeddelelse.

Fortec Motorsports’ Oliver Dutton tilføjer:

– Vi er glade for at kunne fortsætte med Mikkel i den nye sæson. At komme tilbage til formelbiler efter et år i sportsvogne er svært, men han gjorde et godt stykke arbejde i 2021 med to sejre, og vi er meget fortrøstningsfulde omkring, at der er mere at komme efter med den nye bil til i år.

GB3 følger i det store hele British GT-kalenderen rundt i England, og der er derfor sæsonpremiere den 16-18. april på Oulton Park. Den otte løb lange kalender byder også på en enkelt afstikker til SPA Francorchamps, ligeledes med British GT.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply