AF Corse er allerede præsenteret som en del af Ferraris planer i Hypercar frem mod bilens debut i FIA WEC i 2023, og allerede næste år er det italienske team også at finde i en prototype. Det bliver i LMP2 i næste sæsons FIA WEC og ELMS.

Her fortsætter teamet med samme lineup som i år i en LMP2 Oreca, hvor Nicklas Nielsen og Alessio Rovera igen kører sammen med Francois Perrodo. Perrodo har erfaring fra 2017 og 2018/2019-sæsonen i LMP2 i forvejen og det er franskmanden, der ifølge AF Corses Amato Ferrari har spillet en rolle i at få holdsammensætningen til at fortsætte over i prototyperne. Amato Ferrari siger til Autosport:

Annonce:

– Francois er en ven og fantastisk kører, som vi er glade for at åbne det her projekt sammen med. Francois har spurgt Ferrari om vi kunne fortsætte med Nicklas, og det kan vi. Skiftet er dog ikke som sådan forbundet til Hypercar-projektet, forklarer Amato Ferrari.

Vi arbejder på at få en kommentar fra Nicklas Nielsen om 2022-planerne.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply