Årets mester i TCR Denmarks U23-klasse, Nicolai Sylvest, fortsætter i 2021 i TCR Denmark med LM Racing. Dermed er Silkeborg-teamet, som til den kommende sæson skifter fra Volkswagen til de nye racere fra CUPRA, fortsætter således med årets lineup i form af Jan Magnussen og Nicolai Sylvest.

Tilbage i efteråret kunne LM Racing annoncere aftalen med Magnussen, og nu er Sylvest også på plads til kampen om titlen for det jyske topteam i landets fremmeste motorsportsserie.

Annonce:

– Jeg er meget glad og taknemmelig over, at LM Racing for andet år i træk har valgt, at jeg skal være en del af holdets store satsning. Teamet har meget høje ambitioner, akkurat som jeg selv, og med de nye CUPRA-racerbiler er jeg slet ikke i tvivl om, at vi har materiellet til at vinde. 2020 begyndte med masser af udfordringer, men takket være en fantastisk indsats fra hele teamets side lykkedes det os at finde farten og slutte sæsonen som vindere af teammesterskabet, mens jeg selv var med i kampen om kørermesterskabet helt frem til finaleløbet. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med holdet og mine sponsorer og ikke mindst Jan Magnussen, som jeg havde en rigtig god sparring med i 2020, lyder det fra Nicolai Sylvest i en pressemeddelelse fredag morgen.

Årets bronzevinder og U23-mester Nicolai Sylvest bygger videre på erfaringerne i TCR Denmark i 2021 med LM Racing. Foto: TCR Denmark

Den 23-årige nordsjællænder fik en god debut i TCR Denmark i 2020 og at bygge videre på erfaringerne, som indbragte Nicolai Sylvest den samlede bronze i mesterskabet såvel som U23-titlen, er noget, som teamchef Lars Mogensen ser meget frem til.

– Nicolai leverede en kæmpe indsats i 2020-mesterskabet, og hans præstationer var afgørende for, at vi kunne sikre os teampokalen i første hug. Det var hans første år i en forhjulstrukket racerbil, og alligevel sluttede han på podiet i mesterskabet og som bedste ungdomskører. Vi har fra teamets side ikke været i tvivl om, at vi ville samle det samme hold og bære det stærke moment og gode samarbejde videre til en ny sæson, og derfor er jeg utrolig glad for, at det nu er lykkedes. Med vores stærke crew af ingeniører og mekanikere samt Magnussen og Sylvest bag rattet i to nye CUPRA-racerbiler, er jeg sikker på, at vi har skabt det bedste fundament for at sikre mesterskaberne i 2021, forklarer Lars Mogensen.

TCR Denmark har kalenderen for 2021 klar, og turen går i det nye år forbi byløbene Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix foruden fem stop på de faste, danske baner.

Kalender 2021:
8.-9. maj – FDM Jyllandsringen
5.-6. juni – Ring Djursland
6.-8. august – Copenhagen Historic Grand Prix
20.-22. august – FDM Jyllandsringen
17.-19. september – Classic Race Aarhus
2.-3. oktober – FDM Jyllandsringen
15.-17. oktober – Padborg Park

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply