Coronavirussen får nu indflydelse på ét af de helt store løb – ADAC 24h Rennen bliver nemlig flyttet fra maj til september som følge af virusudbruddet.

Det har Nürburgring meldt ud sent tirsdag eftermiddag. Datoen 24-27/9 rummede oprindeligt et løb i Nürburgring Langstrecken Serie, men man har valgt at skubbe dette løb endnu længere ud ad kalenderen, så NLS-løbet nu finder sted den 7. november i stedet.

Annonce:

Skulle du have købt billet, så forsikrer tyskerne om, at de fortsat gælder på den nye dato – og den eneste helt store ændring er, at kvalifikationsløbet forud for N24 er aflyst.

Aflyst er også WTCR’s løb samme bane og samme weekend. Det har desværre ikke været muligt for WTCR at finde plads i den verdensomspændende kalender til fortsat at have et løb i forbindelse med Nürburgring 24h.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply