Mens corona-pandemien fortsat rykker rundt på kalenderen i mange serier, så er den tyske Nürburgring Langstrecken Serie på plads med et ganske positivt budskab:

Sæsonpremieren den 27. marts bliver ifølge Nürburgring Langstrecken Serie en realitet, og dermed får vi startskuddet til en spændende kalender med i alt ni afdelinger, som strækker sig fra marts til oktober.

Annonce:

I fjor blev specielt NLS kendt for et banebrydende og ganske effektivt koncept med en ny indretning af pitlane for at kunne afvikle løb trods pandemien. Men umiddelbart stoler de tyske myndigheder så meget på den aktuelle udvikling, at man vil kunne køre uden – NLS skriver i hvert fald i lørdagens udmelding, at det aktuelt er forventningen.

Til gengæld bliver sæsonpremieren i Eifel uden publikum, men som altid sendes der gratis og live fra samtlige afdelinger online på både engelsk og tysk – og kender vi de trofaste tyske fans ret, så er de talstærkt tilbage så snart det overhovedet kan lade sig gøre.

Nürburgring Langstrecken Serie har traditionelt en rigtig fin dansk deltagelse. Vi følger naturligvis sæsonen her på Boxengasse igen i år, hvor vi er klar med det nyeste om dansk og international motorsport. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport!

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar